Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2011 19:10 - ПЛАН ЗА ПОЖИЗНЕНО БОГАТСТВО
Автор: lobby320 Категория: Бизнес   
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове:
-1



   Въпреки че е болезнено да се каже, повечето хора минават през целия си живот на това, което ние наричаме "План" Анти-Богатството. Други го наричат ​​"40/40/40 план." Това е работа 40 часа седмично за някой, в продължение на 40 години и да се пенсионират с 40 долара в банката!

   Това е малко преувеличено, разбира се, но САЩ осигурителен съвет, съобщава, че 85 от 100 американци няма да притежават и 500 долара  спестявания след 65-годишна възраст. И само 2% ще бъде самоподдържащи се, а останалите ще бъдат зависими от семейството, църквата, или правителството!
 

Основният проблем с типичен при обикновения начин на работа , че когато сте спрели/пенсионирали/, спират и парите!

Уверете се, че разбирате това: Ако някога искате да придобиете недвижимо богатство, просто започваш изгоден бизнес за пари.

-Богатите хора в света са известни в продължение на стотици години!Техният съвет е че ако искате финансова свобода, вие трябва да имате поне един от следните варианти:

1. Остатъчен доход
2. Ливъридж ДОХОДИ

Остатъчен доход е доход, който идва месец след месец, година след година от работата, която вършиш ежедневно. Това е трудовото възнаграждение.

Един пример: написването на книга или запис на песен и ще ти се плаща доживот за него. Няма ли да бъде абсолютно страхотно да има, такава пожизнена рента?! Това можеш с SFI, доказано е!

Ливъридж доходите печелите пари чрез усилията на други хора. Има само 24 часа на ден. Следователно, можете да печелите толкова, чрез собствените си усилия. Но с SFI, можете да спечелите ливъридж доход (под формата на "корекция" комисионни), когато сте регистрирани в SFI филиали за продажби.

Спечелете още повече ливъридж доходите, когато се регистрирате в други филиали,  отнася за TripleClicks членове, които правят покупки ... и когато вашите филиали, филиалите спонсора, филиалите на  членове ... и така нататък.

Факт е, като просто спонсорират/регистрират/ няколко добри активни филиали SFI, евентуално може да има стотици или дори хиляди филиали и TC членове, които слагат пари в джоба ти от цял ​​свят ... денонощно!

Но това не е дори най-добрата част. Всеки филиал на вашия екип по продажбите има собствен пряк интерес да се изгради и поддържа изграждането на своя бизнес и доходи. Това, разбира се, означава, че вашите доходи могат да продължат и да растат месец след месец дори, когато искате да вземе почивка или да реши да се пенсионира като цяло.

Бъдете уверени, че има много хубави неща, примерно когато се завръщате у дома от хубава почивка, за да намерите комисионна дори по-голяма от месеца, преди вашата почивка!

С SFI, само може да спечелите "направи го веднъж",и всичко ти е платено завинаги" остатъчен-стил доход, вие също можете да печелите ливъридж доходите от продажбите на хиляди други партньорски програми! Ако изграждането на финансова сигурност е една от вашите цели, вие сте на точното място, за да го направите с  SFI –натисни долния линк и следвай инструкциите.

http://www.tripleclicks.com/11447714

Ако все още не сте започнали, време е. Можете да започнете изграждането на основите за остатъчни и ливъридж доходи днес.

http://www.tripleclicks.com/11447714

 

Ако пък желаете да бъдете  само наш клиент,предоставям ви линкови за изгодни стоки и търгове на най-ниските цени в света!!!

 http://www.tripleclicks.com/11447714/         нови стоки за стотинки

 

Вземете безплатно членство в TripleClicks Wave3 Club
за шанс да спечели $ 250 месечно награда

Вземете най-добрите, най-търсените стоки за далеч по-малко, отколкото на дребно в търгове

http://www.tripleclicks.com/11447714/

Заменете неща, които задръстват дрешници, таванско помещение и гараж с пари в джоба си ... Вижте как в:
http://www.tripleclicks.com/11447714/go

Успешен и щастлив ден!



Тагове:   щастие,   богатство,   пари,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lobby320
Категория: Бизнес
Прочетен: 30250
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930